شما دوست گرامی اگر مطلبی دارید که مناسب این بخش است می توانید در قسمت "تماس با ما" آن را برای ما ارسال نمایید و آن مطلب به نام خودتان در سایت به نمایش درآید.
10 فیلم ابرقهرمانی برتر تاریخ (Top 10 Superhero Movies Ever)
اين مطلب جالب و خواندني توسط آقاي "مهدي ترابي مهرباني" از نويسندگان مجله پيل بان انيميشن و مولف كتاب "تاريخچه تحليلي كميك استريپ" نوشته شده:
استيفن هاوكينگ
او از هر گونه تحرك عاجز است. نه مي تواند بنشيند نه برخيزد. نه راه برود. حتي قادر نيست دست و پايش را تكان بدهد يا بدنش را خم و راست كند. از همه بدتر توانايي سخن گفتن را نيز ندازد. زيرا عضلات صوتي او كه عامل اصلي تشكيل و ابراز كلمات اند مثل 99 درصد بقيه عضلات حركتي بدنش در يك حالت فلج كامل قرار دارند. مشتي پوست و استخوان است روي يك صندلي چرخدار كه فقط قلبش و ريه هايش و دستگاه هاي حياتي بدنش كار مي كنند و بخصوص مغزش فعال است. يك مغز خارق العلده كه دمي از جستجو و پژوهش و رهگشايي بسوي معماها و نا شناخته ها باز نمي ماند.
ادامه مطلب....
حقایقی درباره اینترنت
همه ما میدانیم اینترنت بزرگ است اما به راستی در زمان کنونی اینترنت به چه اندازه است.در اینجا قصد داریم
تا با مقایسههای مختلف درکی از حجم اطلاعات کنونی اینترنت به دست بیاوریم.
۱- شرکت گوگل تخمین میزند اینترنت متشکل از ۵ میلیون ترابایت اطلاعات باشد یعنی ۵ بیلیون گیگابایت و یا
۵ تریلیون مگابایت داده.
۲ – مغز انسان میتواند به صورت تخمینی بین ۱ تا ۱۰ ترابایت اطلاعات [داده] را در خود ذخیره کند.
۳ - با تخمین اینکه مغز هر انسان میتواند ۵ ترابایت داده را ذخیره کند ، برای ذخیره کل دادههای اینترنت به
مغز یک میلیون انسان نیازمند هستیم.
ادامه مطلب....
نهایت رنج یک پلنگ
این تصویر صحنه اعدام یک موجود زنده نیست. در حقیقت عملیات نجات است. عملیات نجات به سبک سازمان حفاظت محیط زیست ایران!
قصه پلنگ گرسنه ایست که شبیخون زده به طویله گوسفندها- در روستایی حوالی خواف.
پلنگ پیر فقط یک بار اشتباه کرده است و همین یک اشتباه دارد جانش را بر باد می دهد. روستایی ها داخل طویله زندانی اش کرده اند و خودشان آن بیرون روی بام خانه ها جمع شده اند تا به همه پلنگ های خواف ثابت کنند سرنوشت پلنگی که پا به محدوده ای بگذارد که بوی انسان می دهد چه اندازه سخت و دردناک است؛ مجازات گناه پلنگ ها اینجا خیلی بالاست...
مواد لازم برای خلق یک شاهکار
آواتار را دیدهاید؟ فیلمی که در سراسر جهان به صورت سه بعدی نمایش داده شد و بسیاری از فناوریهای تصویری برای اولین بار در آن بکار رفت. آواتار یکی از قویترین پروژههای همکاری نرمافزار و سختافزار است که نکات جالبی در پشت پرده آن وجود دارد. میدانید برای خلق این تصاویر چه تعداد پردازنده و چه مقدار رم بکار رفته؟ ….
ادامه مطلب....
سقوط از ساختمان 15 طبقه برای تجربه ادراک زمان
دانش - وقتی یک حادثه خطرناک را تجربه میکنید، زمان به نظر طولانیتر میرسد، آیا واقعا زمان نسبی است یا مغز ماست که فریب میخورد؟ یک خبرنگار جسور با سقوط از ارتفاع 45 متری تلاش کرد پاسخی برای این سوال بیابد.
ادامه مطلب....
با «رسام» گوگل، نمودار بکشید و به اشتراک بگذارید
تفاوتی نمیکند که در کدام رشته، مشغول تحصیل باشید، در هر حال در هر شاخهای از دانش، در موارد زیادی نیاز به رسم چارتها و دیاگرامها و طراحیهایی داریم. مثلا پزشکی را در نظر بگیرید! در پزشکی انبوهی از الگوریتمهای تشخیصی و درمانی مختلف وجود دارد که یادگیری آنها نیاز به تکرار و تجربه بالینی فراوان دارد. به احتمال فراوان در رشتههای دیگر هم، مسئله به همین منوال است.
ادامه مطلب....
مقایسه مانیتورهای پلاسما و LCD مقايسه تلويزيون ها ومانیتورهای پلاسما ، LCD و لمسی
شايد براي خريدار هر يک از اين تلويزيون ها تفاوتي نداشته باشد که ساختمان دروني صفحه نمايش LCD از يک لامپ فلورسنت به عنوان نور پس زمينه استفاده مي کند يا تحريک الکتريکي گازهاي نئون محصور شده بين دو سطح شيشه ايي در صفحه نمايش پلاسما، موجب توليد نور و نمايش تصوير مي شود. اينها جزييات فني است که هيچ مشتري به آن علاقه ايي ندارد. اما به هر حال براي مقايسه دو تکنولوژي، لازم است بتوان فاکتورهاي قابل مقايسه اي بين ايندو تعيين کرد. به نظر مي رسد براي خريد تلويزيون بتوان سه دسته ويژگي هاي اصلي و قابل مقايسه را انتخاب کرد. اين سه عبارتند از؛ ويژگي هاي نمايش تصوير، قابليت هاي عملکردي و نکات مربوط به خريد و نگهداري.
ادامه مطلب....
قوانین مورفی
قانون مرفی
یک مثل معروف در فرهنگ غرب است که در زمان آزمایش واگن موشکی در اواخر دههٔ ۴۰ به وجود آمد. اصلیترین پیامی که این قانون بیان میکند این است که در هر حالتی که احتمال خراب شدن یا خطا رفتن باشد بیشک این اتفاق میافتد. «اگر راههای متفاوتی برای انجام کاری باشد که یکی از آنها به خرابی یا فاجعه بیانجامد، حتماً یک نفر کار را به همان صورت انجام خواهد داد.» که معمولاً به این صورت بیان میشود: «هر چیز که میتواند خطا برود، خطا میرود.» از نیکلاس اسپارک محقق و نویسندهٔ کتاب «تاریخی از قانون مرفی». [۱]
این نامگذاری طعنهآمیز در پی سرگرد ادوارد مرفی است که در مرکز نیروی هوایی ادوارد همراه گروه استَپ روی پروژهٔ MX۹۸۱ کار میکرد. او مدت کوتاهی به عنوان مهندس توسعه در فنون اندازهگیری با دکتر و سرهنگ جان پاول استَپ دوست و همسایهٔ سابقش روی پروژه واگن موشکی (rocket sled) مشارکت میکرد.
نیک اسپارک در پایان کتاب «تاریخی از قانون مرفی» بیان میکند که تفاوت خاطرات بعد از گذشت سالها، اجازه مشخص کردن دقیق شخصی که در طول چندین ماه آزمایش دستگاه جدید اندازهگیری، این عبارت را به شکل مصطلح امروزی آن ابداع کرده نمیدهد، ولی این عبارت در انعکاس جملهای که مرفی پس از شکست دستگاه اندازهگیریش گفته ابداع شده و به تدریج از حالت اولیه آن که در اولین کنفرانس سرهنگ استپ-سریعترین مرد روی زمین-به کار رفت به حالت امروزی در آمده.
ادامه مطلب....
مغز نمی تواند بیش از 150 دوست بپذیرد!
تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که از دوره ی ماقبل تاریخ تا دنیای مجازی روی وب،مغز انسان تنها قادر به پذیرش 150 دوست بوده است. «اعتیاد به دوست» روی شبکه های اجتماعی، امروزه به یک نگرانی بزرگ تبدیل شده است، اما نتایج تحقیقات محققان دانشگاه آکسفورد نشان می دهد که فضای «نئوکورتکس» مغز برای دوست یابی از یک محدودیت برخوردار است و نمی تواند بیش از 150 دوست را برای خود تعریف کند. نئوکورتکس مسئول پردازش افکار آگاهانه و زبان است و توانایی ایجاد تماس این فضای مغزی با دیگران تنها برای 150 نفر است، بنابراین بهتر است این محدودیت به جای آن که صرف افراد ناشناس شود، برای دوستی با آشنایان مورد استفاده قرار گیرد.محققان گفتند، در کل، دنیای اجتماعی ما بسیار کوچک است،حتی اگر اینترنت امکان وسیع کردن این دنیا را از طریق ارسال کارت پستال های مجازی برای 1500 دوست اینترنتی فراهم کند،باز فقط 150 دوست واقعا می توانند در ذهن یک فرد بگنجد . یک شخصیت مجازی(آواتار)همان ابعاد یک فرد در پوست و استخوان را دارد،زیرا این مغز است که باید هر دو دنیا مجازی و واقعی را شکل دهد و چون توانایی های مغز به ساختار فیزیکی آن محدود می شود،بنابراین دوست یابی بیش از حد در یک دنیای مجازی بی فایده است. به گفته ی این دانشمندان،هریک از ما پنج فرد بسیار صمیمی در زندگی خود داریم و پس از این افراد،دوستانو آشنایان بر پایه میزان صمیمیت در مغز دسته بندی می شوند وفقط 150 دوست می توانند وارد لیست طبقه بندی های مغز شوند.
ادامه مطلب....